Poor air quality warning

Publicerad av

Solen just innan nedgången ikväll. Redan, fast det är så tidigt i säsongen, härjar skogsbränder i grannlandet Kanada och atmosfären ovanför Minnesota ( som angränsar till Kanada. Tvillingstäderna ligger ungefär 500 km från den kanadensiska gränsen i norr.) har påverkats hela helgen. Varningarna om dålig luft i städerna har förekommit de senaste 3-4 dagarna och som sagt, solen stiger upp röd på morgonen och ser likadan ut igen på kvällarna. Mitt på dagen lyser den genom ett nästan dimlikt täcke.

Förhoppningsvis får vi lite hårdare vindar imorgon, måndag, så att röken kan blåsa bort och luften och atmosfären klarna en aning så att folk som lider av astma och andra lungsjukdomar inte behöver vistas inomhus hela tiden…..

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.