I skuggan under trädet

Publicerad av

Sommaren kom. Så mycket som jag gnällt på denna blogg on denna kyliga och regniga vår, nu kom sommaren till slut i all fall. Gräset doftar nyklippt efter Sonens insatser och löven har nu helt spruckit ut både på det ena och det andra.

Hunden Lilly är nöjd, för hon får stå på framsidan av vårt hem, spana på bilar och grannar som går förbi i skuggan av det stora trädet. Hon har tjock päls eftersom hon är en korsning mellan standard pudel och Golden retriever och på sommaren söker hon sig fort till skuggan. Likaså i eftermiddags då Matte höll på med lite städning och dammade mattor, njöt Lilly av den strålande, men inte alltför heta eftermiddag i skuggan.

Lite av vår lilla Boston Terrier (small, but mighty skulle hon nog säga om hon kunde prata!) Fiona syns bakom Lilly och hon får redan för varmt i solen hon med trots sin mycket tunnare och korthårigare päls. Dock, som synes är hon nästan helsvart, så under vintrarna ligger hon gärna i solen inomhus, medan hon söker sig snabbt till skuggan under somrarna hon med.

Vilken tur att vi bott här så pass länge nu att träden börjar vara tillräckligt stora och bjuder till skugga under sina kronor!

4 kommentarer

  1. Då hettan blir för stor så är det skönt under trädet.Diskuterade en dag här också att det är roligt då träden på vår tomt börjar bli så pass stora nu. Tur att vi planterade dem på samma gång som vi byggde.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.