Cabin life American style

Publicerad av

Den levererades idag- båten. Den där begagnade men för oss helt nya båten som vi köpte i vårvintrars. Den levererades till stugan och på samma gång leverades ‘båtgaraget’ som vi köpt till den och som precis alla som har båt, använder här. Kort och gott är det en aluminiumställning med ett nylontak över. Nästan som en presenning. Ställningen vinschas upp ur vattnet med den parkerade båten och nylontaket skyddar den från solljuset.

När man sedan vill ut och åka båt, vinschar man båten ner i vattnet och backar ut. Häftigt eller hur?

Dock lär det ta några veckor nu innan vi får chansen att prova vår nya båt… Gissa om det kliar i fingrarna på en viss Son som vill ut och åka….?!

4 kommentarer

    1. Ja jag hoppas den blir behändig. Dyr som skjortan var den. Fast det är nog bra att båten är upp ur vattnet medan vi inte är vid sommarstugan. Då slår den inte mot bryggan och annat och skrapas. Det går inte heller att vinscha ner den i vattnet utan nyckeln till vinschen. Svårare att stjäla en båt då…. 🤔😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.