En helt vanlig tisdag?

Publicerad av

Nej det var det då sannerligen inte! Eftersom mina arbetsveckor vanligtvis börjar på tisdagen, markerade denna tisdag min allra första lediga vecka på sommarlovet och jag gjorde nästan ingenting…!

Eftersom barnen ( de yngre två) ännu har skola, steg jag som vanligt upp i ottan kl.06.10, men ngn dusch eller påklädnad blev det icke, utan jag fick väcka barn och duka fram frukost i myskläderna och tofflor. Eftersom det var en kylig morgon för årstiden, kändes det extra skönt med vintertofflorna med varm och skön ludd inuti! ( i maj gott folk, i maj!)

Efter att de stigit på sina respektive gula skolbussar kröp den lata mamman tillbaka ner i sängen, men inte för att sova, utan för att förhoppningsvis läsa färdigt boken som hon håller på med.

Och så fortsatte dagen, i läsandets tecken. Tyvärr hann jag inte bli färdig med boken eftersom jag nog fick tre maskiner med tvätt tvättad och torktumlad och sedan beslöt mig för att helt fräckt skippa tisdagszumban och bjuda Svärföräldrarna på kvällsmat istället. Alltså, en helt vanlig tisdag blev ännu trevligare med dem på besök, även om vi inte åt ngt märkvärdigare än grillad korv med bröd, grönsaker och så svarvade jag ihop en potatissallad.

Dessutom fick vi njuta av en vårsol på kvällen, vilket vi inte precis blivit bortskämda med denna vår, så maten verkade smaka ännu bättre, i all sin enkelhet faktiskt.

Nu är det kväller och snart dags att krypa till kojs…. onsdagen kommer emot och vet ni vet? Den är ledig den med!

2 kommentarer

  1. Jag vet precis vad du talar om, samma på agendan här. Svårt att få in rutinen och att tänka att man faktiskt får göra vad man vill och då man vill. Undrar vad jag skall göra idag? Stort och svårt dilemma. 🤔😉 Borde nog ta mig i kragen och börja motionera igen, men det går så trööögt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.