Overkligt minsann!

Publicerad av

Denna vackra soluppgång tog Maken bild av vid stugan på löradgsmorgonen. Klockan 05.30 steg han upp för att ta ett foto av den eftersom jag hade bett honom att göra det senaste gång han besökte stugan och han glömde bort det. Så han steg upp i ottan och tog fotot den här helgen istället, medan jag snarkade vidare.

Detta foto tog jag endast ngn timme senare eftersom jag vaknade tidigt och behövde ta ut hundarna på deras morgonpromenad. Solen, som vi sett så väldigt lite av de senaste veckorna, behagade visa sig hela helgen, både lördagen och söndagen plus att det blev hela 24 grader varmt på söndagen! Helt underbart ljuvligt var det och vi njöt i fulla drag vid vår nya sommarstuga.

Så till den milda grad att Maken tog en tupplur i Dotterns egenhändigt tillverkade hängmatta.

Vi hade gäster på lördagskvällen och grillade och hade det mysigt. Makens kollega har sommarstuga en bit bort och vi bjöd dem på besök. Det blev en väldigt trevlig kväll!

Blomlådorna planterades och eftersom vi inte har möjlighet att åka tillbaka till sommarstugan på några veckor hoppas jag verkligen att de klarar sig…

Det var tio grader varmt i sjön vid vår sommarstuga och Lillasyster var otroligt duktig att vara i vattnet, trots kylan!

Själv höll jag mig vid vattenbrynet och njöt av solen och värmen och vår lilla, men fina och alldeles privata sandstrand.

En oväntad gäst träffade vid också på! Denna otäcka sommargäst är en nordamerikansk ‘Garter snake” och är helt ofarlig. Bra på äta möss är den också. Önskar jag bara inte hade så obehag av ormar…!

Sist, men inte minst, hundarna. Jag behöver väl knappast påpeka att de trivdes? Speciellt vår stora, vita hund, som varit till stugan flera ggr med Maken och vars svans började vifta ngt helt otroligt då vi parkerade på uppfarten till stugan.

En helt underbar helg alltså och nu är vi tillbaka i Förorten och det är måndag kväll. Memorial Day weekend  är över och imorgon väntar skolan för barnen. Jag är däremot ledig och har nu sommarlov ända tills i slutet på augusti vare sig det blir en äkta sommar eller ej!

6 kommentarer

 1. Otroligt fin soluppgång. Hoppas att blommorna får lite regn nu som då tills ni åker dit bästa gång. Å hundarna det riktigt syns hur de njuter! Blomlådorna gillar jag, smart lösning på etapp låda. Ormar och fästingar är nog bland det värsta jag vet, jag är livrädd! 👌🌞

  Gilla

  1. Vi hade ordentligt med farligheter på gång denna helg. En orm och hela 8 fästingar hittade vi totalt på hundarna! Till all lycka hade ingen av dem fäst sig fast på dem ännu och alla vi tvåbenta varelser slapp undan. Bara att gilla läget och vara uppmärksam! 🤔😩

   Gilla

 2. Härligt!! Skillnaden på stugliv där jämfört med här är ju att ni kan grilla å mysa i mörker om kvällarna 🙂

  Gilla

  1. Det visade sig att den icke giftiga ormen inte kommer att blir vårt stora problem. Vi hittade nämligen 8 stycken fästingar på de båda hundarna!! 😫

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.