Söndagsutflykt i ruggigt väder

Publicerad av

Bokaffären här i Förorten hade rea den här helgen och passande nog hade Lillasyster bett att få åka och se på en bokserie som hon var intresserad av. Så, efter gudstjänst och lunch åkte vi iväg denna majdag, som mera påminde om en rejäl novemberdag vad vädret beträffar.

Alltså passade det ju helt utmärkt att jag gick omkring bland reaböcker jag med och hittade, lämpligt nog, hela tre böcker lagom till sommarlovet som börjar nästa helg för mig! Fantastiskt!

Den enda författaren som jag läst förut är den amerikanske romanförfattaren längst till höger Elin Hilderbrand och tyckt bra om hennes böcker. De är inga djupa berättelser precis, men passar utmärkt som strand- och stugläsning.

De andra två författarna till vänster är helt nya för mig, så vi får se hur deras böcker artar sig. Inget på djupet där heller, men faktum är, jag läser helst lättlästa böcker. Jag tycker det finns så mycket skräp som pågår i världen ändå, att jag hellre försjunker i en lättsam bok än ngt tungt och tragiskt.

Tyvärr hade inte Lillasyster lika tur med boken som hon sökte. Hon gick till och med och frågade vid kundtjänsten vid disken, men tyvärr var boken slutsåld. Hon var riktigt besviken, det är en bokserie som hon och hennes ena bästis båda är intresserade av. Kanske jag borde kolla och se om det går att få tag på boken på nätet…

6 kommentarer

 1. Det brukar finnas på nätet ifall det är slut i butiken, men det är så tråkigt att gå och vänta på att få den hemskickad.

  Gilla

  1. Tror jag skall söka upp den på nätet och beställa den. Det brukar gå en aning snabbare om man beställer varan till affären istället för hem. Sedan är det bara att hämta och portot är gratis om den skickas till affären…. 😃

   Gilla

  1. Jo jag har sett ert strålande väder över helgen på nätet. Svårt att undgå alla solstolar och stranbilder på Fejjan! Denna måndagsmorgon lyser solen och efter tre dagar med regntunga skyar känns det fantastiskt med som, även om det fortfarande är kyligt.

   Gilla

 2. Jag läser ju mest med örat . och läser det mesta på storytel . Jag har provat andra med men återgår alltid till storytel. Jag tycker de har bästa urvalet där.
  Men jag skulle gärna läsa mera vanliga böcker..
  Hoppaas ni hittar det ni söker.
  Idag lyser solen hos oss

  Gillad av 1 person

  1. Mulet denna söndag hos oss. Men varmare än igår- tack och lov!
   Att läsa med örat tror jag inte jag skulle ha tålamod för, men det är ju bra att det finns alternativ som passar alla! 😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.