Oroliga magar

Publicerad av

Puh! Det har städats och skurats en hel del över det vanliga i detta huset de senaste 24 timmarna. Tvättmaskinen går på för fullt och jag skall just gå och ta hand om nästa lass med lakan och filtar som måste tumlas torra.

Tack och lov är det inte familjen som drabbats, utan båda hundarna! Det hela började igår med Fiona, den mindre hunden, och vi trodde att hon hade ätit ngt olämpligt, men idag började Lilly, vår större och äldre hund må dåligt också.

Efter förmiddagens uppkastande och diarré episoder, verkar eftermiddagen här nu gå mera i sovandets tecken och de har båda slocknat på matten här framför mig.

De dricker båda vatten ännu, så jag gissar att de kommer att repa sig utan besök till veterinär och/eller medicinering, men det är tur att jag har ledigt idag och kan vara mest hemma och hålla ett öga på dem….

I ett försök att få Fiona att äta långsammare, delade jag upp hennes mat i muffinsformar imorse. Verkade hjälpa föga, hon smaskade nog i sig allt i den vanliga racerfarten, bara för att börja kasta upp igen ngn timme senare.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.