Glada vi till skolan gå…?

Publicerad av

Lillasyster steg just på skolbussen. Skolorna har alltså öppet idag igen, fast jag måste säga att jag inte vet om vägarna är så mycket bättre. Det har snöar från och till under hela natten. En våt, tung vårsnö och vid femtiden imorse vaknade jag av plogbilarna.

Snön lär skall fortsätta hela dagen, men åtminstone skall vi, enligt väder-förstå-sig-påarna inte få några stora mängder och tack och lov har den helknasiga vinden mojnat.

Det var endast Lillasyster som steg på bussen denna morgon. Storebror ligger fortfarande och snusar i sänghalmen. Han har egentligen skola han med idag, men i form av en s.k ‘virtual day‘. Det är nämligen så att hans gymnasium stå värdar för ‘Minnesota’s state speech competition‘ idag och imorgon, lördag. En debattävling alltså, för ungdomar i gymnasiet. De behöver tydligen hela den jättelika skolan till sitt förfogande, så Sonen och alla de andra tretusen eleverna samt lärarna pluggar hemifrån idag! Ja, ja…. det är bara att acceptera vissa knasigheter ibland med dessa kulturkrockar. De förekommer ännu, men inte alls lika ofta som för 20 år sedan då det begav sig.

Nu är det bäst att jag sparkar igång dagen gott folk! Ha en fortsättningsvis bra fredag. Den har, som ni säkert förstått av detta inlägg, just börjat här hos oss, på andra sidan Potten.

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.