God morgon från norra Wisconsin

Publicerad av

Det är kallt ute. Vinden riktigt tog tag i mig när jag, för en liten stund sedan gick ut med hundarna i denna arla morgonstund kl.7. Luften är inte så kall, men sjöbrisarna är kalla, med känslan av vinter i sig ännu.

Trots kylan är solen vacker nu när den stiger upp över skogskanten på andra sidan sjön. Inne i vår stuga är det varmt och skönt och hela familjen snusar och sover ännu.

Hundarna väckte mig och såg till att jag inte missade denna vackra soluppgång trots att det är en kall en. Omtänksamt av dem, eller hur?

Vi kom hit till vår (sommar)stuga vid middagstid igår kväll. På grund av vägbygge, hade Maken och Google stakat ut en ny körrutt för oss. Det visade sig vara en vinnare med lite trafik och lätt körning! Jag, som normalt inte är så förtjust i att sitta länge bakom ratten, njöt av det vackra landskapet som rusade förbi utanför bilfönstren och de små städerna, där hastigheten måste tas ner och vi kröp fram i ca.50 km i timmen. Så fort vägen gått igenom ett litet samhälle, visade vägskyltarna på högre hastighet igen och det var bara att gasa på. Två timmar och fyrtio minuter tog det att avverka de 179 km och nu är vi alltså här och njuter!

Jag gissar att helgens bloggning blir minimal, nu skall det spelas spel och njutas med familjen. Vi har redan hunnit med en filmkväll och en mysig brasa ute med grillade marshmallows. Och jo, visst har jag med korv så att vi kan få ihop det till korvgrillning också! Gissar att vi tar det ikväll.

Men först behovs det ngt varmt och gott att dricka denna tidiga morgon och hundarna vill ha frukost!

6 kommentarer

    1. Tack! Ja våren vill jag nog ha, men sommaren här mitt i landet bävar jag ofta lite för eftersom den ofta blir så het. Maj och juni brukar dock vara toppen…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.