Ut på äventyr… igen!

Publicerad av

Imorse packade vi hastigt och lustigt igen. Inga kappsäckar den här gången ( förutom Dottern då) utan varsin övernattningsväska att ha på hotellet.

Färden sydösterut med bil påbörjades efter intagen lunch hemma.

Det var dags att leverera en återvändande Dotter till universitetet efter hennes månadslånga jullov.

Vi hade perfekt körväder. Visserligen ruskigt kallt ute, men den bleka, men välkomna januarisolen lyste ner på oss i vår bil då jag rattade ut den på motorvägen.

Fem timmar tar resan ner till delstatens Wisconsins huvudstad Madison där Dottern går i skolan. Jag körde halva vägen, sedan stannade vi för att sträcka på benen och används toaletten och så fortsatte resan med Maken vid ratten.

Väl framkomna till Madison, åt vi middag på en av Dottern vald restaurang. Det var gott! Lustigt hur bilande kan vara rätt tungt fast man bara sitter stilla!

Efter intagen middag levererade vi Dottern till hennes studentbostad med allt hennes pick och pack. Hennes rumskamrat råkade anlända på samma gång. Hon hade också med sitt pick och pack och det blev rätt trångt i deras lilla rum!

Dottern var minst sagt nöjd över att vara tillbaka och packade hastigt ur sina saker ur kappsäcken så att vi kunde ta hem den igen. Hennes rum är alldeles för litet och trångt för rymliga kappsäckar!

Sedan blev det stora kramen och så var det dags för oss att gå skilda vägar i några veckor igen.

Vi styrde kosan mot hotellet där vi befinner oss i skrivande stund. Det finns snö här i Wisconsin och det knarrar så härligt under fötterna då vi går ute!

Lillasyster har den senaste timmen njutit av hotellets simbassäng och till och med blivit vän med en flicka i samma ålder här!

Imorgon styr vi kosan norrut och hemåt igen efter en riktigt trevlig helg i kyligare breddgrader den här gången!

2 kommentarer

    1. Det beror lite på perspektiv det där också tror jag. Att köra några timmar hit eller dit här är liksom inte samma sak som att köra från Jakobstad till Hfors där hemma. Vi kör så mycket här i alla fall. 🤔😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.