Lycka är… en alldeles egen ukulele

Publicerad av

Hon fyller år om några veckor. Hon har, sedan i höstas önskat sig en egen ukulele, så igår kväll åkte vi in till den lilla staden och slog till. I skolan skall musikläraren Mrs.B börja lära Lillasyster och de andra femteklassarna hur man spelar ukulele. Lillasyster kommer nu att få ta med sin egen då hon har lektion i musik. En alldeles egen ukulele från Hawaii. Bättre än så blir det inte!

Hon övade hela kvällen igår kväll och nu denna tidiga lördagsmorgon sitter hon bredvid mig i sängen, iklädd pyjamas och tar ut sången ‘Lava‘ från Pixars kortfilm med samma namn som visades före Disneys långfilm ‘Inside Out‘. Lillasyster är duktig på musik och halva sången är redan uttagen. Nu får vi ju se om intresset fortsätter…..

Storasyster, som spelar gitarr, har assisterat med de första ackorden.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.