Helan och Halvan är ute och reser

Publicerad av

Så här såg det ut igår, lördag då Maken tog hundarna till hem till sina föräldrar och deras ‘hundhotell’ för veckan.

Ivriga och tätt tillsammans på passagerarsätet satt de. Visste ju förstås att ngt var i görningen eftersom kudden som de för jämnan turas om att sova på och ofta grälar om, var nedpackad i bakluckan och likaså deras mat.

De visste helt klart att något var i görningen….

Vi är halvvägs till Hawaii och sitter just nu mitt i Stilla havet…. nej, kanske inte direkt precis. Men den första flygresan är avverkad och nu sitter vi på flygfältet i Los Angeles och väntar på att få gå ombord på nästa plan.

Detta är mitt första besök till Kalifornien och det var ju nog väldigt kul att se Hollywood skylten på riktigt! Ni vet, den där vita, som ofta figurerar på TVn då det är Oscarutdelningen och annat. Nu var vi tyvärr så långt borta ifrån den, så jag kunde inte fånga skylten på bild, men lite kul var det i alla fall.

Innan jag började blogga satt jag och spanade efter kändisar, eftersom vi nu faktiskt befinner oss i Los Angeles, men Dottern menar att vi är för vanliga att kändisarna inte blandar sig med vanligt folk…!

Jaha, lika bra att ta fram den smarta mobilen då och skriva ner några rader, eller hur?!

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.