De är slut- redan!

Publicerad av

Igår, lördag, bakade jag en hel sats med dessa. Ni som bakar egna bullar vet hur länge det tar. Svårt är det inte, men tre timmar i köket försvinner i all hast när kanelbullar står på programmet.

Igår bakade jag över 30 av dessa. Körde till och med flera till sjukhuset där Maken jobbade dygnet. ( de var ännu varma då jag kom fram och gissa om detta var uppskattat…?!)

Denna söndagskväll är bullorna slut! Helt otroligt! Visserligen är det ju roligt att familjen uppskattar dem, men ändå…!

Jag funderar på att kanske baka en ny sats kanelbullar imorgon. Jullovet hägrar ännu en vecka, men imorgon är det ju nyårsafton…. Kanske inte så dumt att börja det nya året med färska kanelbullar ändå…? 🤔

4 kommentarer

 1. Nybakade kanelbullar är ALDRIG fel! 👍🏻 Att få dem levererad till arbetet kan jag förstå var en hit, det kanske får bli till en rutin då din make jobbar dygnet runt. 😜 Jag har tänkt börja det nya året utan bullar och godis, hänger du på så får jag någon med mig…?! 😄

  Gilla

  1. Jodå, jag hänger med! Eller fortsätter egentligen på dieten som jag började med i höstas. Saldot hittills är 5kg lättare. Inte helt bra då man tänker på att jag började i början på oktober, men så har jag inte varit superstrikt heller. Midjeömfånget är mindre och det är det som räknas! 😃
   Och färska bullar…. tror det blir till att baka en till sats idag, denna nyårsafton. Gott nytt år!!

   Gilla

   1. Jag tänkte så fint att jag sku ha börjat i höstas också men nåja det gick som det gick. Nya tag! 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.