Förgylld vardag!

Publicerad av

Tusen tack kära Kusin Vitamin för julklapparna som damp ner från ingenstans igår. Jodå, de kom ju nog kanske från någonstans, men ett helt oväntat paket på en helt vanlig dag, kändes alldeles extra speciellt. Vad glad jag blev!

Och en bok- på svenska! Vid detta laget går det nästan lika smidigt att läsa på engelska som det går att läsa på svenska, men nog kommer det ju alltid att vara lite trevligare med böcker på modersmålet. Konstigt vore det ju annars….

Idag fredag står det ‘ledigt’ på schemat, men det kanske inte blir så ledigt ändå. Ledigt från jobbet kanske, men här hemma finns det en hel del som måste göras. Fredagstvätten snurrar i både tvättmaskin och torktumlare redan och mera mat till den tydligen svältande familjen behöver inhandlas. En del julklappar behövs slås in och en ännu köpas. Flera jultårtor behöver bakas och ännu mera tvätt måste tvättas.

Så vad sitter jag här och bloggar för?! Bara att sparka igång dagen! Vi hörs!

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.