Lyrisk

Publicerad av

Idag, måndag, denna ljuvliga höstdag blev den fina sommarstugan vår! Det blev mycket körande hels sex timmar tur och retur, ett rätt snabbt möte med husmäklare m.fl för att skriva under alla papper, banklån m.m. Tillbaka till stugan och sedan hemåt till Tvillingstäderna igen. Inte ngn resa som vi kommer att göra på en dag normalt, men idag blev det nödvändigt.

På bilden ovan sitter jag vid den lilla sandstranden och ‘känner på’ vattnet. Jodå, det är vått i grannstaten Wisconsin också… och kyligt!

En selfie framför sjön måste ju också tas nu när vi är ägare till en riktigt mysig sommarstuga.

En otroligt vacker dag fick vi och det var verkligen synd att vi inte kunde stanna längre. Dock skall både Maken och jag till våra respektive jobb imorgon, så det var bara att låsa bakom oss och styra kosan västerut igen.

Höstfärgerna visade upp all sin prakt!

Och de förra ägarna lämnade stenen åt oss…

Vilken dag! Det kanske inte är havet, men bra nära ändå med doften av barrskog, våta höstlöv och de svagt, skvalpande vågorna mot stranden….

4 kommentarer

  1. Vilka foton, fotot från sjön påminner om Finland. Ni kommer att få det bra där! Är det något ni kommer att behöva renovera där eller är allt i skick, bara att flytta in?

    Gilla

    1. Norra Wisconsin och norra Minnesota ser precis ut som Finland. Stugan är helt i skick, inflyttningsklar. Dock finns det ingen bastu, vilket Maken planerar åtgärda så småningom…. 😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.