Fredagens lunchdejt

Publicerad av

Dagens lunchdejt gick till den asiatiska restaurangen i ‘Downtown Förort’. Det har gått ett ganska bra tag sedan Maken och jag senast hade möjlighet att gå på lunchdejt medan barnen avverkar en skoldag.

Idag slog vi alltså till eftersom vi råkade ha ledigt båda två och det blev riktigt trevlig. Vi har ätit på denna asiatiska restaurang förut och jag såg enormt fram emot deras rätt med broccoli och nötkött serverade över ris, men de hade ändrat menyn och denna rätt serverades inte längre!

Det blev en liten besvikelse, men istället beställde jag rätten ovan på bilden. Panerad kyckling i ngn slags sås över ris med körvel och salladslök. Riktigt gott det med.

Maken blev eld och lågor över deras japanska nudlar och beställde dem. Eftersom han har bott i Japan och vet hur de äkta nudlarna skall smaka blev han också en aning besviken över sin rätt. Dock sade han att nudlarna var riktigt goda, de smakade bara inte som de äkta, japanska.

Hur som helst, efter många om och men, blev vi mätta och belåtna och styrde kosan hemåt igen. Nu är det städning som står programmet!!

2 kommentarer

  1. Ni har haft samma program som oss då. Det blev lunchdejt för oss också idag och till en asiatisk restaurang. Ibland behöver man unna sig det lilla extra! 🍽

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.