Ny bekantskap

Publicerad av

Låt mig presentera er för Indiana Bones! Han flyttade in hos Dottern vid elevhemmet i Madison i Wisconsin igår efter tecknelektionen. Till oss kom han via mystiska vägar genom luften och landade hos Maken och mig i våra mobiler.

Enligt Dottern är han snäll och trevlig och för inte mycket oväsen där han befinner sig i ritblocket. Han ser ju ganska otäck ut och de 3-och 4 åringar som såg honom på jobbet då jag visade upp honom för mina kolleger blev nog lite småskraja. Mr. Bones uppförde sig dock helt underbart och såg inte ens åt barnen när jag visade upp honom. Man skall ju som bekant inte döma hunden efter håren…. 🤔😃

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.