Dagisdags

Publicerad av

Återigen sitter jag med sax, papper, mall och blyertspenna i högsta hugg. Det långa, sköna, men också rätt rutinlösa sommarlovet har nu helt nått sitt slut och på tisdagen öppnar vi igen dörrarna till vårt lilla dagis.

Jag jobbar deltid som förskollärare med barn i åldrarna 33 månader till 5 år- vilket här hos oss räknas som förskoleåldern. Barn i USA börjar i skolan vid 5 års ålder och då tar ju förstås skolåldern vid.

Vi får se vad detta skolår för med sig. Det blir mitt sjunde år vid dagiset och ibland kan det vara nog så jobbigt att jobba med denna ålder. Fast andra ggr kan det förstås vara nog så givande också. Mina arbetskamrater är helt enkelt för härliga och vi jobbar bra ihop. Roligt har vi också och jag tror att det är hög tid för mig att planera en liten fest här hemma hos oss snart. Jag har hållit tre stycken hittills och de har alla varit väldigt härliga med mycket skratt och god mat.

Först skall vi dock ta och sparka igång det här nya, fräscha skolåret.

Dock är det ju måndag imorgon och Zumbapass, införskaffande av mat och tvätt som står på programmet innan jobbet tar vid på tisdagen.

Ha en trevlig jobbvecka kära läsare!

4 kommentarer

    1. Kan nog hända att du inte läst om mitt jobb förut. Jag skriver inte så ofta om det faktiskt. I och med att jag jobbar med barn, kan jag inte springa omkring och ta en massa bilder på jobbet heller, så det blir liksom inte att jag skriver så mycket om det…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.