Utegöra

Publicerad av

Det var en imponerande hög med träbitar som hade lämnats av företaget ( på begäran av Maken) som snyggade till vår gård.

Vi tyckte att vi själva kunde sprida ut dem bland buskar och träd.

Idag på eftermiddagen tog barnen och jag tag i saken och fick jobbet sgs gjort.

Döttrarna och jag skötte själva utspridningen, medan Sonen mockade lassen på skottkärran och körde runt till de rätta platserna.

Eftermiddagen för detta kroppsliga arbete var perfekt med halvmulet väder och endast +23 grader C. Ingen hetta och låg fuktighet i luften. Röken från skogsbränderna har äntligen sökt sig till annan ort och lämnat skyarna över Tvillingstäderna. Vi fick alltså njuta av en klarblå himmel mellan det molniga, och det kändes faktiskt underbart!

Med duktig arbetskraft tog jobbet en knappa timme och den hårt arbetande Maken behöver inte slita när han landar hemma från jobbet ikväll efter avslutat eftermiddags/kvällspass.

Detta är det sista som finns kvar av den stora högen efter att de duktiga barnen avslutade jobbet medan mamman kokade middag i köket.

2 kommentarer

    1. Egentligen inte jobbigt alls. Nja, kanske för Sonen då som skötte skyfflandet och skottkärran, men träbitarna väger inte mycket, så det går ganska fort och enkelt att sprida ut dem med räfsa och händer.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.