Med utedass på gräsmattan….

Publicerad av

Jaa, vad tycker ni om vårt nya utedass? Är det inte fint, så säg? Åtminstone valde Maken rätt färg för att matcha hemmets fasad. Nu kan barnen och grannbarnen vara ute och leka och behöver inte springa inne med smutsiga fötter. När naturens behov gör sig påträngt, är det bara att uppsöka det lilla huset med hjärtat på dörren. ( dock har detta utedass inget hjärta på dörren, endast ett handtag med låsmekanism.)

Inte ngn av grannarna som kan stoltsera med detta på sin gård.

Tur arr man är gift med en fiffig karl! 🤔😝

2 kommentarer

    1. Nja, nu var det ju nog bara jag som krånglade till det lite. Grannbarnen får nog komma in och använda toaletten om de är här och leker. Läs vidare, så får du se varför vi har ett utedass på gården på riktigt! Och tack för komplimangen. Vi trivs i vårt hem! 😃😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.