Lyckan är….

Publicerad av

…. en alldeles egen mobil! Trots att det är syrrans gamla och trots att den inte har ngt mobilkontrakt.

Fast det går ju att göra så mycket annat än att ringa med den! Som att till exempel skriva meddelanden till storasyster i Tyskland! Eller mamma, eller pappa eller brorsan! Eller varför inte kolla upp ngt häftigt DIY projekt på YouTube eller surfa på nätet. Instagram är hon också intresserad av. Vi får se om den gamla trotjänaren till mobil klarar av sådana nymodigheter…!!

Dotterns gamla mobil, som faktiskt inte var ny när vi köpte den för några år sedan, blev för långsam för hennes tonåriga behov i vintras. Den slutade också helt enkelt göra ngt om den tyckte att den inte ville. Stängde av appar mitt i allt när Dottern höll på med ngt.

Dottern bad om att få en ny till födelsedagen. Eftersom hon fyller år på vårkanten och mobilen började argumentera i februari, fick det bli en tidig, men vettig födelsedagspresent.

Alltså åkte Maken och Dottern iväg en helg i februari till shoppingcentret och den där fruktaffären ni vet, för att inhandla ett nytt Äpple.

Hem med nytt Äpple kom de och Dottern var mer än nöjd! Maken hade betalat och skördat den nya frukten och Dottern hade betalat för lite extra utrymme som hon ville ha på den.

Snipp, snapp, snut, så var den sagan slut.

Nu under Dotterns frånvaro har Maken ‘rensat’ den gamla mobilen. Laddat ner fotografier och suddat bort det ena än det andra och igår kväll gick Lillasyster ta över den nygamla, väl använda mobilen.

Hon var nog liten snopen över att det inte går att ringa med den, men när vi förklarade att hon snällt fick vänta på mobil tills hon började i Mellanskolan, precis som hennes syskon hade fått göra, blev hon ganska nöjd ändå. Ingen av syskonen hade ju mobil vid tio års ålder- men hon har!

Det är nog ganska lyxigt att vara det tredje barnet och yngsta ändå …!

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.