Sommarläsningen….

Publicerad av

…. har påbörjats och den första boken avslutade jag häromkvällen. Jag hade aldrig läst den brittiske författaren Jenny Colgan förut. Hon rekommenderades med värme av min kära Kusin Vitamin under hennes besök för några veckor sedan.

Efter att Kusin Vitamin med familj hade åkt vidare på sina äventyr till andra delar av landet, åkte jag iväg till bokaffären. Där hade jag som helst inga problem att hitta flera av Ms.Colgans böcker och har nu läst igenom den första och erfarenheten gav mersmak!

Eftersom denna lördag bjuder på underbart läsväder i skuggan, gissar jag att en ny sommarläsning i form av en annan bok tar vid i eftermiddag…. återkommer….

2 kommentarer

  1. Jenny Colgans böcker är underbart avkopplande. Själv har jag som mål att läsa alla mina Janet Evanovich böcker om Stephanie Plum. Har 12 av dem på svenska och resten på engelska. Väntar på att AdLibris ska få fram den 25:e boken åt mig.

    Gilla

    1. Oj! Ambitiöst! Jag har läst två av Janet Evanovich böckerna, men var inte så där väldigt förtjust i hennes stil. Dock är det länge sedan, kanske jag borde prova på nytt? I eftermiddag skall jag ta mig an en ( för mig) ny bok av den också amerikanska författaren Elin Hilderbrand. Har läst flera av hennes böcker och de är lika avkopplande som Jenny Colgans! Trevlig sommarläsning till dig! 😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.