En eftermiddag i skuggan…

Publicerad av

När solen gassar som mest mitt på eftermiddagen och temperaturen visar på runt +30 i skuggan, då är det allra skönast just i skuggan. Julisolen är lite väl het och efter att jag hade smort in mig i solskydd från topp till tå för att sitta i solen, orkade jag endast i 20 min. Innan det helt enkelt blev för varmt. Sedan var det bara att retirera till skuggan igen.

Lillasyster och jag fick dock en lat och skön eftermiddag där på verandan. Näsorna i varsin bok och till och med hundarna trivdes- borta från solens heta strålar och i skuggan förstås.

(Och ni som kanske undrar…. Dottern och alla medresenärer, körmedlemmar, ledare och medlemmarna i storbandet, landade alla välbehållna i London och avverkade första dagen utav resan. Trötta efter en hel natts resa och mycket promenerade i London redan den första dagen, slocknades det på hotellrummen vid 22 tiden London tid. Imorgon, söndag väntar den första konserten… )

2 kommentarer

    1. Skuggan är fantastisk här på sydligare breddgrader nu på sommaren. Solen blir alldeles för het. Dock trivs jag mycket bra i marssolen då den börjar visa sig på vårkanten….😃☀️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.