Sjung om studentens lyckliga dar…

Publicerad av

På bilden ovan flyger de diamantfoirmade hattarna högt upp i luften! Vi skrev fredagen den 1.6 2018 och då bilden togs hade den två timmar långa dimsissionen i den jättelika sportarenan avslutats. Dottern, tillsammans med 831 andra ungdomar hade blivit klara från sitt gymnasium och grunskolan. En ny era i livet skall nu ta sin början…

Glädjen och lättnaden på den här bilden går ju inte att ta miste på. Brorsan var inte sen med att krama om han heller. Hans tur blir det om fyra år, så han satt nästan med anteckningsblock i hand under dimissionen…!

Innan skolbussarna, lastade fulla med glada ungdomar åkte vidare till den nattlånga efterfesten, hann vi få in ett snabbt fototillfälle med hela familjen…

Vi ställde upp oss så snabbt som möjligt och sedan var det bara att försöka flörta med kameran och hoppas på det bästa.

På fyra röda sekunder nästan var fotograferingen överstånden, Dottern rev av sig de blå kläderna, som onekligen är lite clownaktiga, det går ju inte att sticka under stol med, och hoppade på busen som skulle ta henne och alla dessa nybakade amerikanska studenter till det hemliga stället där festen skulle hållas.

Det blev maken som sedan klev upp i sänghalmen vid 04.30 tiden och åkte iväg för att hämta Dottern. Roligt hade hon haft, men vid den tiden på dygnet ville hon bara hem till den egna sängen!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.