Vårlov…? Jo, jag tackar jag!

Publicerad av

Vi har vårlov den här veckan. Eller rättare sagt, barnen har haft vårlov nu i en veckas tid. Skolorna börjar igen inkommande måndag för dem.

Och vilket vårlov det sedan har varit!

Våren är nämligen väldigt vit i år! För två dagar sedan vräkte snön ner och marken är återigen vit. Några plusgrader på dagarna har vi lyckats uppnå, men nya köldrekord för månaden har satts på nätterna då kvicksilvret har sjunkit så lågt som -20 runtom i staten.

Igår morse då jag åkte till jobbet och barnen ännu sov sött i sina sängar, drog jag dunjackan tätt om kroppen i -13 graders kyla!

Helt otroligt hur våren kommer senare och senare varje år!

Det har varit ett lugnt lov för barnen. De hade nämligen bett om ett sådant. Mycket slöande och slappande har de hunnit med. Träffa kompisar, gå på bio ( the Black Panther. Maken och Sonen tyckte den var otroligt bra och levde helt klart upp till sina lysande recensioner.)

Efter att min arbetsdag var över på onsdagen åkte vi på familjeäventyr till det stora shoppingcentret Mall of America.

Det blev en riktigt trevlig eftermiddag/kväll och barnen åkte karuseller och berg och dalbanor så att det stod härliga till. Skräpmat till middag och lite senare glass på det.

Glassen smakade utmärkt!

Det var, för ovanlighetens skull, inre många i farten på onsdagskvällen, så köerna gick fort och barnen hann med många olika nöjen.

Idag bjuds vi på fredag. Inte många planer idag heller. Ute är det iskallt och vindarna viner. Det känns mera som januari än april! Bara att hålla sig inomhus i väntan på våren verkar det som….

4 kommentarer

    1. Hoppas ni hade en trevlig vistelse och trevlig hemresa tillbaka till snödrivorna. Inget annat man kan göra än hoppas på att de börjar smälta så småningom….!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.