Äggjakt i snön!

Publicerad av

Efter flera veckors ihärdigt snösmältande, vaknade vi imorse till flera cm av det vita på marken igen och våren tog ett steg bakåt istället för framåt. Till det vita hörde också minusgrader, vilka inte var så många, men prärievindarna som drog fram, var allt annat än milda!

Detta gjorde att jag bad Lillasyster bylta på sig ordentligt när hon begav sig ut på äggjakt vid 09.30. Traditionsenligt ordnades äggjakt för områdets barn igen och äggen hade helt enkelt gömts i snön!

Det gick bra det med! Vuxna gick omkring påbyltade och hejade på sin små och lite större telningar som sprang omkring i snön och sökte kulörta plastägg fyllda med godis. Barnen klagade inte det minsta på det kalla vädret och de vuxna gjorde sitt bästa för att hålla god min, men visst hördes en och annan kommentar som att:

… and it’s almost April…!

Detta bekom som sagt inte äggletarna det minsta och till och med självaste Påskharen behagade visa dig, trots det kyliga vädret!

( Sonen, som hade detta viktiga uppdrag, kunde knappt ha dräkten på sig. Antingen är det dräkten som krympt sedan senaste år, eller så är det hans 183 cm i strumplästen som är problemet….? 🤔😃)

2 kommentarer

    1. Vi har lyckats flytta till en härlig gata med trevliga grannar! Tyvärr har många av de ursprungliga grannarna flyttat igen, men nya bekantskaper med nya grannar har gjorts istället. Vi bor kvar- och trivs! 😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.