På tal om flytt…

Publicerad av

… så flyttade det inte bara in en basilika i kruka utan också en…


… en gitarr! 

Dottern har länge velat ha en gitarr och istället för att vänta för att se vad Jultomten skulle kanske ha med sig i julklappsäcken, så blev frestelsen för stor och i helgen åkte Dottern till musikaffären och helt enkelt kom hem med en gitarr! Köpt för egen lön som hon förtjänar på sitt jobb två eftermiddagar i veckan. 

Ja, ja, suckar mamman lite uppgivet. För visst tyckte jag stt de för pengarna kanske borde ha sparats istället. Dock är det ju Dotterns surt förvärvade slantar, så det är väl bara att gratta till köpet då…. 

Fortsatta studier väntar på högskola nästa höst och jag måste ju hålla med om stt det är en aningen bökigt att släpa med flygeln till elevhemmet hemifrån. Visserligen är det ju inte en fullstor flygel, men ändå… En gitarr är ju nog helt klart mera hanterbar om man  så säger… Och tack och lov finns ju YouTube eftersom Dottern aldrig någonsin tagit lektioner i kunskapen i hur man  trakterar detta instrument…! 🤔😜

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.