Skolstart

Publicerad av

Jaha, så var vi tillbaka i rutinerna här på andra sidan Potten också. Skolorna började igår, tisdag  här i vårt skoldistrikt och barnen verkade faktiskt riktigt nöjda att vara tillbaka. Nu är det osndag morgon och flickorna har redan begett sig iväg på sina respektive bussar. Sonen befinner sig på övre våningen och gör sig klar. Han hade inte riktigt sett fram emot skolstarten, men igår när han kom hem efter den första dagen, var han faktiskt riktigt nöjd med dagen. Förutom att en av lärarna inte var riktigt i hans smak, men så är det ju när man är barn/ungdom och går i skolan. Ibland är man nöjd med lärarna, ibland inte.

Morgonsolen skiner och morgonen är otroligt vacker. Kall dock. Endast runt tio plusgrader då jag steg upp vid sextiden och inte mycket varamre har det hunnit bli nu, två timmar senare. Galet!

denna onsdag, den andra skoldagen detta läsår, är fullspäckad för min del också, så det är bäst att jag sparkar igång den. Vi hörs!

Lillasyster var först ute igår. Skolbussen kommer kl.07.30 för hennes del.

Dottern var moderiktig innnan hon körde iväg till skolan igår.

Och Sonen då? Jodå, han började ju också förstås, på åttan i år, men är man en tonårig pojke på väg till den första skoldagen, ställer man INTE upp på bild. Så, ni får helt enkelt klara er utan bildbevis kära läsare… 🙂

4 kommentarer

 1. Lycka till med skolstarten och arbetsstarten. Det brukar ju nog gå bra då man väl kommer igång. Å jag förstår din son så väl, jaga är inte nån person som heller ställer mig framför kameran, frivilligt… 😉 Här har det varit kallt på morgnarna också, det är alltid lika svårt med kläderna denna årstid.

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Skolstarten har gått bra. Nu är det arbetskraft för mig som gäller nästa vecka… javisst är det bra med rutiner igen. Det märker jag ju redan på barnen fast det är bara andra skoldagen! 😃

   Gilla

  1. Tack! Det beror förstås på var i landet du bor. Alla delstater börjar lite olika. I södra USA är det mera mitten av augusti som gäller och här i norr är det vanligt att skolåret börjar i början på september. Hoppas ni haft en bra början på skolåret också!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.