Öppet hus

Publicerad av

Så igen är det dags- skolstart. Ikväll hölls öppet hus på lågstadiet och Lilasysyer var verkligen glad att vara tillbaka! Inte så säker på nya läraren var hon, men efter att hon träffat honom är hon nöjdare och inte fullt lika  besviken över stt hon inte fick samma lärare som hon hade på tvåan. 

Flera av  klasskamraterna från förra året, kommer också att vara med henne nu på fyran, så det kändes också bra. Speciellt då bästisen från förra året. 

På bilden ovan packar Lillasyster  upp allt skolmaterial: blyertspennor, färgpennor, limstift, papper, pärmar M.m som vi hade förhandsbeställt åt henne redan i våras. Sedan delades detta upp mellan pulpeten och skåpet som hon hade tilldelats. Hennes nya lärare försäkrade henne och de andra eleverna att de nog  skulle få chans att organisera allt nästa vecka om de inte hade tid att få ordning ich reda på allt under det korta besöket ikväll. 

Lillasyster hann dock få allt  organiserat som hon ville  och ville sedan  gå ut till skolgården. Några nya klätterdtälningar hade tillkommit sedan förra skolåret och dessa måste naturligtvis ses över och godkännas! Tyvärr var de inte riktigt klara för lek ännu och var inhägnade i gul varningstejp. Bäst att lämna dessa ifred tills tejpen var avlägsnad! 

Lillasyster beslöt sig istället  för att prova gungorna. Jodå, de var precis liks bra som förra året och kunde gungas riktigt högt fortfarande. Lillasyster var verkligen nöjd över att vara tillbaka och  om lite mindre än en vecka, nämligen nästa tisdag börjar det roliga igen! 

2 kommentarer

  1. Spännande tider! Betyder det att era skolbarn blandas om mellan skolåren, så at de kan hamna i en annan parallell klass ? Syns i hennes ögon att hon är förväntansfull. 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.