De sista läckerheterna….

Publicerad av

…har uppätits, väskorna är packade, villan städad och imorgon styr vi kosan västerut igen. Avskedskramar har delats ut till höger och till vänster, men inga tårar har faktistk fallit…än! Vi får ju se hur det går med den saken imorgon  när planet lyfter från Vasa. Om det blir till tårar eller inte. Oftast burkar det  ju  nog komma ett par. Inte många, jag vet ju att vi är tillbaka om två år eller förr, men ändå brukar nog ett par tårar droppa här och där…

Vi får höras från den västra sidan av Potten!  🙂

De sista läckerheterna har uppätits…

8 kommentarer

  1. Tack! Det gick ju bra, men nog är den lång den här resan! Så många ggr som jag gjort den, tycker man ju att jag borde vänja mig, men jag tycks inte göra det…!

   Gilla

 1. Ni verkar ha haft en härlig vistelse trots det lite kyliga sommarvädret! Synd att vi inte var där samtidigt denna gång, men kanske nästa… trevlig resa hem! Hos oss brukar tårarna rinna i baksätet halva vägen till Vasa 😢

  Gilla

  1. Tack! jo, vi hade en fin resa trots att vädret itne ville som vi. Tårar kom det itne, hos ngn, men visst kändes det sorgligt att ta farväl. Speciellt sorgligt var det nog att ta avsked av en viss Syster och hennes familj…

   Gilla

 2. Har helt missat att ni varit i våra trakter! Vi fick långväga gäster från Luxemburg 13-24.7 så jag har inte kollat bloggarna så ofta. Dottern med familj hyrde också en villa för en vecka, tyvärr var ju inte vädret det bästa men semester är ändå semester och några tårar faller alltid här också när de farit. Det känns tomt tills man igen vänjer sig att vara bara två.
  Kram från Bennäs

  Gilla

  1. Roligt med gäster! Hoppas de trivdes på sin hyrda villa. Det gjorde vi, trots att den var liten och rätt trång för en familj på fem! Hade vädret varit bättre, hade det inte spelat ngn roll alls, eftersom vi skulle ha varit ute från morgon till kväll, men med kalla vindar och mulet nästan hela tiden, plus en del regn, spenderade vi mera tid inomhus. men, vädret rår man ju inte på, så vi gjorde det bästa vi kunde av situationen och hade riktigt trevligt i alla fall. Hoppas nu att det varma vädret håller i sig ett par dagar som tydligen har anlänt sedan vi åkt hem till Minneapolis!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.