Klappat och klart!

Wohoooo! Resan hem till Jakobstad i sommar är BOKAD! Vi åker hem i slutet på juli i år och hela familjen skall med. Nåja, kanske inte hundarna och fiskarna, men alla vi tvåfota varelser  skall sätta oss på planet och komma hem! Det är alltid  lika roligt! Speciellt nu när SysterYster har barn! De kom ju hit till Minneapolis senaste sommar och det var hur kul som helst! nu får kusinerna träffas igen i sommar, så nu ser vi alla fram emot resan. Plus att vi får träffa alla andra släktingar också! jag har nämligen  flera släktingar på ett ställe i Finland än vad Maken har i hela USA! Så, visst har vi folk att besöka när vi väl är hemma… ( plus att det väntas smått hos en familj också vid samma tidpunkt….!)

Syster Yster med sina härliga tvillingar vid det jättestora Mall of America senaste sommar.

Fast först har vi resan nästa vecka att packa för…

6 thoughts on “Klappat och klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.