Första simtävlingen…

Publicerad av

… för säsongen gick alldeles förtäffligt för Sonen! Hela tre personliga rekord satte han idag under den 6 h långa tävlingen med 58 grenar allt som allt. 

Maken och jag hade gått igenom en hel del pusslande för att få allt att fungera denna lördag. Han är nämligen simdomare, men behövde förnya sitt certifikat som hade gått ut och den utbildningen på fem  timmar hade han idag. Sonen hade simtävling, Lillasyster hade sin normala gymnastiklektion, jag Zumbalektion och Dottern skulle träffa kompisar! Men, men, efter pusslande och planerade fick vi ihop alla bitar och hade bestämt vem som skulle skjutsa vem och vart! 

Alltså fick jag äran att titta på när Sonen simmade efter att jag var färdig med Zumba och jag måste bara få säga att det verkligen var en fröjd för ögat! Han är mycket motiverad i år och trivs  som fisken i vattnet- i vattnet! Han har vuxit och ändrat så mycket i kroppen det senaste året att han är mycket snabbare och effektivare i simbassängen. Och med tre nya personliga rekord idag… ja, han var verkligen nöjd! 


Barnen väntar på att alla deltagarna i tävlingen skall komma och ställa sig runt simbassängen så att nationalsången kan sjungas och därefter påbörjas tävlingen…

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.