Vi packar…igen!

Imorgon, lördag, bär det av till flyfältet igen. Den här gången är det Makens tur att flyga. När han har ledigt är det alltid mellan två helger, möjligehten at ta ledigt mitt i veckan, finns helt enkelt inte. Alltså flyger han först till Dallas, Texas imorgon, lördag och sedan vidare till Las Vegas i Nevada. Därifrån har han sedan en 5 timmars biltur till det lilla samhället Moab i delstaten Utah. Vi gissar att han får krama om barnen vid 22 tiden imorgon kväll.

Och det blir bra. För en stund sedan ringde Lillasyster och grät. Hon längtar efter mamma och pappa och hade lite glömt bort att det är redan imorgon kväll som hon får sällskap av sin pappa- favoriten bland föräldrarna….

Makens resväska har vi just packat klart, eller han har  egentligen packat klart. Jag satt och tittade på och kollade att han hade allt. En vuxen karl måste väl nog kunna packa för sin egen resa, eller hur…?! 😉

Alltså, nu är det bara att krypa i säng och imrogon på morgonen bär det alltså iväg till flygfältet igen då…

image image

Bilder från Canyonlands som Dottern skickade tidigare…

4 thoughts on “Vi packar…igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.