Bittersweet….

… ja, så känns det när julen städas ut och den vackra, fortfarande gröna granen kastas ut. Jag njuter av hela december. Tycker att julsäsongen är trevlig, vacker och meningsfull och ett ljus mitt i det mörkaste mörka. 

Nu ligger julgranen vid sidan av uppfarten i väntan på sopbilen inkommande torsdag, tro, hopp och kärlek samt julljusstakarna är nerpackade i sina lådor och imorgon, måndag, plockar jag bort det sista av julen. 

Känns vemodigt, men å’ andra sidan har  det ju redan svängt och vår norra sida av jordklotet vänder sig mera och mera mot solen varje dag. Om si så där 12 veckor blir det ju shortsväder hos oss igen! 

  
Until next year…. 

8 thoughts on “Bittersweet….

  1. Jag tycker det är trevligast innan julen med alla dekorationerna. Skulle kunna plocka fram jul sakerna relativt tidigt, men så kunde jag plocka bort dem strax efter nyår. Då vill jag ha våren in! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.