Intensiv lördag! 

Det är konstigt hur vissa lördagar bara blir fyllda av allt  möjligt och hur nöjd jag känner mig efter en sådan här dag! 

På förmiddagen blev det en del spring. Min privatchaufför i egenskap av Dottern körde mig och Lillasyster till veckans gymnastiklektion. Medan nämnda lektion pågick åkte jag och Dottern vidare för stt handla skor åt henne.  

Tur hade vi. Skor inköptes, likaså en födelsedagspresent åt grannkompisen som skulle ha åttaårskalas senare på kvällen. Sedan åkte vi tillbaka för att hämta Lillasystern. 

Väl hemma igen lämnade mammataxichauffören av flickorna, hämtade Sonen och körde vidare för stt snygga till honom i håret. 

  
Sonen, den ende pojken i familjen har ärvt mitt tjocka hår och Makens långa ögonfransar. Hans hår växer som ogräs och behöver klippas nästan en gång i månaden! 

Medan Sonen snyggades till gick jag in i den lilla ‘sandwich shoppen’ och tog mig en smörgås eftersom jag aldrig hann med att äta lunch innan vi åkte  hemifrån igen . Jag hade planerat att äta när jag anlände hemmavid efter klippningen  men blev helt enkelt för hungrig. 

Nedanstående skylt mötte mig:

  
Vilken tur att jag beslöt mig för att behålla kläderna på trots den milda decemberlördagen! 😝

Efter att klippning och lunch var avklarade åkte vi och hämtade  en god kompis till Sonen som skulle komma hem till oss. Pojkarna gick på samma klass på femman förra året på lågstadiet, men hamnade tyvärr till olika mellsnskolor i år. Pojkarna håller kontakten och har träffats ganska ofta på helgerna, och det har varit riktigt roligt för båda två. 

Väl hemkomna igen blev det dags för städning för min del. Det dammsugades och golven  torkades i badrummen.   Handdukarna tvättades och pga att det var så varmt ute (+10!) beslöt jag mig för att städa ur blomkrukorna framför garaget. 

   
 
Och så blev det också gjort! Efter detta var det då daga stt koka  spaghetti till middag och sedan gick Lillasyster på kalas hos grannkompisen. 

Mamman i huset kände sig mer än nöjd med lördagen! 

2 thoughts on “Intensiv lördag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.