Dagen när….

…. Världshälsoorganisationen varnar för kött  korv och för mycket processing av dessa, bjöd jag familjen på spaghetti med min mammas knackkorvsås! Enligt dagens nyheter kan denna mat vara lika cancerframkallande som nikotin och cigaretter! Huga! Vad göra nu? Dags att bli vegetarian? Hur tänker ni? 

 Knackkorvsås klar på hällan.  

4 thoughts on “Dagen när….

  1. På nåt sätt så tänker jag att om manäter korv nån gång i veckan så kan det ju inte vara så speciellt farligt. Annat är det om man stoppar i sig det varje dag. Men jag antar att hit till korv räknas ju också bröd pålägg så som skinka. Men visst forskarna kommer på nya saker hela tiden som de varnar för och det är inget att leka med.

    Gillad av 1 person

  2. Ibland känns det som att allt är farligt. Snart finns ingenting kvar man kan äta. Jag tror det är bäst att använda sunt bondförnuft. För mycket skämmer allt. För det tror jag nog att alla vet att korv aldrig kan vara bra om du äter det sju dagar i veckan. Nu och då kan väl knappast vara så farligt.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.