Julpynt på Arizona vis

Publicerad av

Dottern och jag fick ta eftermiddagen på tu man hand och gick på upptäcksfärd i SanTan Village, ett shoppingcenter. Det var blev en trevlig eftermiddag och vi fönstershoppade mest. Vi kommenterade båda två hur lite pyntat det är för julen här! Naturligtvis finns det ingen snö, det annalkas en ‘vinterstorm’ senare i veckan, men den kommer att bestå av regn, ingen snö som vi är vana med. Dottern påpekade att det finns för mycket annat att titta på, så de få julpynten som finns, försvinner liksom bland palmerna och kaktusarna. Dock hittade vi en jättegran som vi bara måste ta bilder på! Fast detta var nästan det enda julpyntet som vi såg. Till och med affärerna hade pyntat väldigt magert, vilket vi inte alls är vana med från Minneapolis. Intressant med olika seder och bruk…

4 kommentarer

    1. Det är svalt på förmiddagarna och varmt på eftermiddagran, men inte så varmt som man skanske skulle tro. I och med ökenklimatet blir det ju svalt så fort solen går ner eller går i moln. Det är inga shorts som gäller, utan för det mesat tunna tröjor och långbyxor som vi har på oss under vår jullovsvecka här.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.