Skoinköp

Publicerad av

Ni vet då barn växer så det knakar? De har hur bra med skor eller kläder som helst och livet knallar på? Och så en dag när mor i huset går igenom alla skor och kläder, så visar det sig att det yngsta barnet har endast ett par skor att ha på sig!

Alltså denna situation måste ju åtgärdas snarast möjligast! I måndags medan de äldre barnen hade sina lektioner i piano, åkte Lillan och jag till tre skoaffärer på mindre än en timme. Inget stillasittande för vår del alltså!

Produktiva var vi och fick ett par tennisskor inhandlade och ett par finskor med klack! Gissa om Lillan var nöjd?! Speciellt med finskorna men också med tennisskorna. Vi hittade dem på rea och de var de populära ‘Twinkle Toes’ skorna som blinkar när man går. Nu var det så att de hade snören och även om Lillan visste hur man knyter, var hon inte särskilt bra på det. Dessutom hade mor i huset alltid köpt skor med kardborrband åt henne, så det här med att knyta skor hade aldrig varit ett måste.

Dock ville Lillan ha dessa skor och satte sig ner i affären för att se om hon kunde knyta dem. Skam den som ger sig! Fem minuter senare kom hon gående till mig med knutna skor!

Skorna åkte ner i lådan och en nöjd mamma och Dotter gick till kassan och betalade!

Knutna Twinkle Toes!

Finskor med klack!

2 kommentarer

  1. Hos oss var vi tvungna att köpa nya skridskor för årets säsong av skolgymnastikskrinning inleddes nu i november och då går det inte att ha skridskor där tårna tar i. Det blev nya hockeyskrinnare från Jeppis Prisma innan vi hälsade på dotterns fammo på Lannäsvägen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.