Hur gick det då?

Publicerad av

Lördagen med simtävlingen kom och körningen in till Minneapolis kom oundvikligen med den. Till råga på allt hade en av huvudvägarna in till staden stängts för vägbygge under helgen plus att vädrets makter också beslöt att sätta käppar i hjulet. Det började nämligen snöa på förmiddagen. Först stora, vackra snöflingor, men bara efter ngn halv timme vräkte snön ner! Vilket i sin tur skulle ytterligare försvåra körningen!
Nåja, det var bara att bita ihop och förlita sig på den finsks Sisun och GPSen i mobilen.

Det gick långsamt fram, men det gick ändå fram på snötäckta vägar och en massa lördagstrafik. ‘Google maps’ hade förutspått att färden skulle ta 30 min, men pga av snön fördubblades den. Till all lycka hade jag och Sonen planerat på förhand och räknat med detta, så när vi äntligen kom fram hade han till och med tid att ta för sig av den medhavda matsäcken innan simtävlingen kom av stapeln.

Han simmade duktigt Sonen vår! Han slog personligt rekord på 50 yard ryggsim! Hans 50 yard crawl gick också bra. Han vann inget, men han hade roligt, och tyckte det var roligt att vara med, vilket deras tränare hela tiden påpekar som enormt viktigt. Alla får vara med och huvudsaken är inte att man får pris, utan att alla gör så gott de kan i bassängen.

Bilden nedan visar uppvärmningen, som hölls med hela laget på samma gång. Efter att barnen fått känna på bassängen en stund, var det bara för simtävlingen att sparka igång då….

På hemvägen snöade det fortfarande, så det blev en lika lång färd på hemvägen för oss. Till all lycka gick det bra den här gången också…

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.