Precision Decks

Publicerad av

Ja, det heter företaget som skall börja bygga vår kombinerade nätveranda/veranda inkommande vecka. Vi har planerat den nu sedan i januari och nu inkommande måndag kommer maskinen som skall driva ner pelarna i marken som behövs för att verandan skall stå still i leran som vårt hus är byggt i! Jag har förstått att dessa pelare  ser ut som gigantiska korkskruvar, men helt säker är jag inte… Jag skall försöka sätta upp bilder eftersom arbetet fortskrider så får ni se hur det skall bli. Det blir ett dyrt projekt, men jag tror vi kommer att få mycket nytta av verandan och kan äta ute på somrarna utan att störas av mygg och knott. Nätverandor är väldigt vanliga här. Det är egentligen att litet rum med tak, men väggarna består av nät istället för riktiga väggar. På det sättet kan man sitta ute och äta, men inte störas av alla myggor, getingar och knott som dras till matdofterna.

Hela byggprojektet kommer att  ta en si så där 6 veckor, så det kommer nog att gå på ett huj! Om ngn är intresserad och vill veta mer, gå till www.psdecks.com  och sök upp ‘porches’.

I mitten av maj kommer vårt hem att se helt annorlunda ut bakifrån... ( Hunden Lilly i förgrunden.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.