Frostig morgon

Publicerad av

Mina stackars hyacinter! Alldeles nedtyngda av snön som vi vaknade till imorse. Snötäcket var inte alls tjockt, smalt under dagen under den gråa, tunga blyhímlen som vädret fortfarande envisas med. Helt klart eftersom denna vecka är så väldigt tung här i Tvillingstäderna. Tung och dyster. Då passar det gråa vädret och aprilsnön alldeles utmärkt.

Själv har jag hållit mig i min egen lilla bubbla mestadels denna onsdag. Bara för att. Det är så mycket tråkigt på nyheterna just nu, att min egen lilla bubbla kändes varmare och så mycket trivsammare. Eller vad sägs om att staterna Michigan och Minnesota ( och säkert några andra också.) nu befinner sig i den 4e vågen med Covid fall i denna pandemi. ´Runt 2 000 fall/dag igen och över 600 vårdas på sjukhus. Bara i vår stat. Och så den där skjutningen…… Idag häktades den fd polisen och har nu anklagats också. Åklagaren påstår att hon ville mörda ynglingen medan det på videon lär skall vara väldigt klart att hon i hastigheten tog fel vapen. Jag fick denna information från en av mina bekanta tidigare idag. Har inte själv orkat läsa om vidare utvecklingar eller se videon från polisens kamera som hon hade på sig.

Kontakter över Potten har känts extra bra idag. Åkte en stund och handlade både åt oss och Svärföräldrarna, som visserligen båda är vaccinerade, men om Svärdottern erbjuder sig att handla åt dem, tackar de sällan nej. Skulle jag inte göra heller!

Mot helgen nalkas lite varmare väder, men framförallt lite sol! Behövs känner jag. Vi har nu haft mulet väder i en vecka med endast några solglimtar och en hel del våt nederbörd. Visserligen har gräsmattan blivit härligt grön till följd av all denna nederbörd. Och träden spricker ut, hela tre veckor tidigare än normalt, men nu känner jag att jag verkligen behöver få se solen.

Snart så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.