Rätt tråkig dag…

Publicerad av

… det var liksom lite lätt tråkigt att vara tillbaka i Förorten idag. Vädret hjälpte inte humöret heller. Grått och hett. Kvavt som i juli med +30 och det är endast i slutet på maj. Luftkonditioneringen och fläktar slogs på. Bevare oss väl!

Jag åkte till en annan mataffär än den vanliga och det var faktiskt en liten ljusglimt denna gråa tisdag. Klädd som en Ninja i mitt nya svarta munskydd gick jag in i affären och förvånades över hur många kunder oms INTE bar munskydd i denna affär! Det var lite märkligt faktiskt eftersom normen numera här är att om man inte kan hålla distans och är inomhus hålls munskyddet på.

Denna tisdag trädde en ny lag i effekt i Minneapolis att man måste bära munskydd annars kanske man hamnar att böta USD 1000 om man hamnar fast! Nu gäller det i och för sig inte oss eftersom vi inte bor eller befinner oss i staden, utan bor i en Förort utanför, men ändå…..

Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket idag. Försöker traggla mig igenom en ny bok som jag inte riktigt orkar med. Det är faktiskt en bok skriven av brittiske Jenny Colgan, men början är trög och jag har inte riktigt hittat flytet i boken ännu. Gissar att den nog blir bättre om jag bara orkar hålla på och läsa lite till….

På seneftermiddagen släppte äntligen hettan och regnet kom och med det mera normala temperaturer. Det blev mycket svalare i luften med ens och +23 var så mycket mera välkommet.

Imorgon är det onsdag redan. I och med helgdag igår, måndag, känns veckan redan kort. Ungdomarna har endast sju dagar kvar i distansskola och sedan blir det sommarlov. Blir nog ett rätt tråkigt sådant är jag rädd. Inga läger, inga simbassänger, inga stränder osv…..

En dag i taget i denna pandemi…..

Blommorna som Dottern planterade för ngn vecka sedan tar sig snyggt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.