KarantänKänsla: Glädje ( igen!)

Publicerad av
Överraskande solsken inomhus i form av denna!

Ute var det märkligt väder idag. Regn, oerhörda vindar och sol om vartannat. Det hade lovats mulet och regn hela dagen och en stund på eftermiddagen tittade solen fram, men sedan började det blåsa och regna igen. Dagens glädje bestod i denna överraskning ovan som jag mer eller mindre hittade i tvättstugan idag. Jo, visserligen visste jag ju att blomman fanns där, men den har just och just klarat sig hela vintern i fönstret i tvättstugan. Jag vattnade den förra veckan och såg att den hade knoppar, men de såg så små och svaga ut, så jag trodde inte att ngt skulle bli utav dem.

Tji fick jag när jag upptäckte denna fina gerbera blomma idag!

Gårdagens rabarber

På grund av det helknasiga vädret gick jag aldrig ut för att titta till rabarbern idag, så ni måste nöja er med gårdagens rapport. Jag gissar att den skulle egentligen ha kommit lite längre vid det här laget, men den var ju täckt av snö hela förra veckan, stackarn. Svårt att få mycket solljus i det läget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.