Mamman fick tänka om!

Publicerad av

Det hade lovats värme. Riktigt varmt faktiskt, hela helgen. Min tanke var att gå ut på promenad med hundarna och sedan njuta i solskenet med stickningen denna lördagseftermiddag.

Är man mamma måste man dock ibland ändra sina planer. Lillasyster bad mig så snällt ingår om att få åka och handla kläder och ville mera specifikt se på yogabyxor. Det är tydligen inne med sådana i mellanskolan just nu och är man 12 vill man passa in, så är det bara.

Sagt och gjort, vi bestämde oss för att åka på eftermiddagen idag, trots det utlovade vackra vädret. Jag hade tänkt mig en snabbresa in till centrum av Förorten, men Lillasyster hade andra planer. Hon ville nämligen åka till shoppingcentret lite längre bort åt andra hållet. Där fanns det bättre utbud av affärer och speciellt de hon ville titta i.

Jaha, sade den sura mamman och så åkte vi då iväg….

Dock måste jag berätta att den utlovade solen visserligen befann sig på himlen, men den gassade inte som utlovat och det blev inte varmare än 12 grader med en bitande prärievind därtill. Så när det sist och slutligen kom till kritan, hade det nog i alla fall varit för kyligt att sitta ute med stickningen.

Och tur hade vi i affärerna. Lillasyster hittade en hel del som hon ville prova och spenderade över en halv timme i provhytten! Ut kom hon däremot med tre par byxor som hon var nöjd med och ett linne för användning för senare på vårkanten eller försommaren.

Sedan gick vi på varsin glass och en nöjd Lillasyster var så väldigt glad att mamman inte kunde låta bli att dra på munnen inombords ändå. Hon är 12 år, det är inte länge förrän vännerna och hon har egna körkort och knappast shoppar kläder med sina mammor längre. Ta vara på tiden liksom….

Provhytt nummer 7 ockuperades av en viss Lillasyster i minst 30 minuter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.