Trotsar vintern

Publicerad av

Värmen fortsätter. Nåja, värme och värme, men ändå… Fyra plusgrader känns verkligen som värme i början på mars och strålande sol därtill är inte fy skam det heller.

I förmiddags innan jag åkte på terapi för axeln, bestämde jag mig att på riktigt trotsa vintern och hota den genom att ta fram dynorna som jag vanligen har på utestolarna under vår och sommarhalvåret. Sagt och gjort…

Det börjar likna vår….

Visst ser det vårlikt värre ut? Gissar nog att jag hamnar att hålla ett öga på vädret nu ifall ngn snöstorm är på kommande eller hällregn, så att jag tar in dynorna igen. De blir ju nog kalla där ute förstås, men det spelar nog inte så stor roll ändå. Ingen sitter ju i dem länge ännu, fast visst tog jag ut stickningen idag på seneftermiddagen och satt ute en timme och stickade igen. Lika bra att uppehålla den där tokbilden av den där konstiga frun i det bruna huset på gatan som sitter ute i solen i mars. Månne hon är helt galen…?

Nu i helgen har det lovats värme nästan på allvar, runt tio grader både på lördagen och söndagen plus att solen lär skall få skina från en nästan klar himmel! Om vädergudarna vill och meteorologerna har siat rätt, gissar jag nog att den där utflyttade finländskan sitter ute på de röda dynorna i helgen igen…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.