Snösöndag

Publicerad av
Grillarna på verandan bakom vårt hem är återigen täckta av det vita….

God morgon härifrån!

Jodå, vi lever. Det har bara gått några dagars paus i detta bloggande härifrån.

Snön vräker ner denna morgon igen. Egentligen är det bra, för snön som vi hade var hal och svårt att komma till komposten var det. Det har varit varmt och kallt om vartannat och ni vet ju vad som händer med nedtrampad snö då- is är aldrig rolig att gå omkring och halka på.

Nu får vi dock ett ordentligt nytt lager med vitt puder igen då. Utlovat av meteorologerna. Så ingen överraskning detta.

Dock hoppas jag att det stämmer då det vidare utlovas att snön skall vara klar på tidigeftermiddagen. Vår harpspelande Lillasyster behöver nämligen få skjuts in till musikinstitutet. Hon har nämligen tid att spela inför domare och om hon klarar det bra får hon tillträde till en konsert om några veckor som hålls då. Hennes instruktör tycker Lillasyster har kommit så långt och lärt sig så mycket på relativt kort tid att hon vill att hon lär sig uppträda. Jaha, det ligger det ju ngt i helt enkelt, så vi får hoppas att snön bedarrar och att plogbilarna gör sitt jobb så att vi kommer iväg så småningom….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.