Helt-apropå-minisemester

Publicerad av

När alla bitarna i livspusslet faller på plats, skall man bara utnyttja situationen och göra ngt spontant! Som att åka till (sommar)stugan en helg i slutet på januari!

Ungdomarna avslutade sin höst/vintertermin igår och idag, fredag var det ledigt. Maken råkade också vara ledig och likadant undertecknad! Den enda käppen i hjulet var en grupplektion i harpa denna fredagskväll. Efter en del funderande hit och funderande dit, gjorde vi slag i saken och beslöt oss för att ( för en gångs skull) skippa lite av den vanliga rutinen och åkte iväg.

Helt utan planering var detta dock inte. Tidigare i veckan hade jag kontaktat en viss mamma till en viss Bästis för att fråga om hon fick följa med. Mamman och Bästisen var genast med på noterna och när Lillasyster fick ta del av dessa nyheter kände glädjen nästan inga gränser.

Sagt och gjort… vid 11 tiden i förmiddags hämtade vi Bästisen med packning hemma hos henne och styrde kosan nordösterut.

Den halvvuxna Sonen med sin nyvunna frihet som chaufför stannade hemma, vilket inte var på ngt sätt överraskande. Detta i sin tur råkade bli en hyfsad lösning vad gäller hundarna. Bästisen är inte uppvuxen med fyrbenta familjemedlemmar och följaktligen lite osäker. Alltså fick Lilly och Fiona snällt stanna hemma denna helg.

Snön är ganska djup här i norra Wisconsin och sjön ligger vacker, vit och frusen framför fönstren. Ganska mulet och grått har det lovats hela helgen, men det är varmt, bara ngn minusgrad. Innan kvällsmaten gick flickorna ut och började bygga en snöfästning och en snögubbe och verkade ha väldigt skoj där ute i snön.

Annars är helgprogrammet öppet. Inga planer har uppgjorts, förutom att vi kör hem igen på söndagen. Skola och jobb kallar igen på måndagen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.