Mammans TV kväll

Publicerad av

Ikväll fortsatte favorit TV programmet, ( kan man ha ett favorit program på TV om man bara ser på ett program? Jag undrar…. 🤔) serien This is Us efter juluppehållet. Det har faktiskt gått runt 6 veckor sedan det senaste sändningen, så det blev en välkommen paus i tisdagskvällens sysslor.

Här på andra sidan Potten är alla TV program antingen 30 min eller 60 min långa och börjar alltid precis på timslaget eller halvtimmesslaget. Reklam sända ofta och i mitt TV program som sänds mellan kl.20-21 är endast 35 min av sändningen själva programmet, resten är reklam!

Kvällens avsnitt var naturligtvis späckat med spännande ‘twists and turns‘ och nu är det en hel vecka innan handlingen fortsätter. Bara att vänta.

Något som var extra kul ikväll var att jag och en kompis satt i varsitt hem i olika förorter och messade varandra om det som hände i TV programmet medan vi tittade på olika håll. Verkligen kul!

Nu är det högtid att blanda sig mellan lakanen gott folk medan ni snart är på väg till era jobb där på hemmafronten. Hos oss är det sänghalmen som kallar igen.

God natt! 😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.