De allra första klapparna…

Publicerad av

… är nu placerade under julgranen. Vi har inte riktigt bestämt oss ännu när vi skall ha julklappsutdelningen här hemma. Vi åker som sagt till varmare väder över julen och kommer inte att vara hemma när Tomten kommer.

Just nu lutar det åt att det blir utdelning före vi åker, troligen kvällen innan.

Efter den fartfyllda och mycket trevliga måndagsZumban på eftermiddagen åkte jag iväg för min första träff med jultomten. Tur hade jag och fick en del förnödenheter inhandlade från diverse listor.

Det blir nog mest mjuka paket och praktiska julklappar i år. Resan blir familjens julklapp eftersom vi åker alla fem. Det blir allt svårare att kunna åka bort alla på en gång och denna resa har varit inplanerad sedan oktober. Så fort det visade sig att Maken råkade få ledigt under den högst eftertraktade julveckan gjorde vi slag i saken och bokade biljetter. Jag älskar att flyga och känner absolut ingen flygskam! Vi flyger inte så ofta och att ta oss till delstaten Arizona skulle vara tre dagar i bilen, en väg! Sådana tider har vi inte. Själv tycker jag att det här med skam över att flyga är lite väl överdrivet. Ett flygplan transporterar ju en hel massa människor till ett och samma ställe. Som kollektivtrafik, fast i luften. Borde vi känna skam över att åka buss och dieseltåg då också kanske? ( tåg på långdistans i USA går på diesel, inte el.)

Vad tycker/tänker ni om denna heta debatt?

Nu är dock långledigheten över för denna gång och imorgon tisdag kallar jobbet. Det skall nog gå bra det med…. 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.