Måndagsspring, spring spring….

Publicerad av

En helt vanlig måndag då alltså. Att vara ledig på måndagar är lyx, det är helt klart. Familjen åker till jobb och skola och kvar här hemma är endast lilla jag.

Imorse blev det lite annorlunda i och med att Maken kom hem från sitt nattskifte strax efter 07.00, vilade i några timmar och åkte sedan iväg till ett arbetsmöte mitt på förmiddagen. Efter arbetsmötet fortsatte hans dag till kl.19, så det var en trött Make som anlände hemmavid en stund senare.

Själv packade jag träningsväskan och åkte iväg på måndagens Zumbapass. Dock gjorde jag en anhalt via jobbet innan gymet. Hade en del grejer som måste lämnas där först inför vår arbetsvecka tar vid imorgon.

Min ( mycket trevliga) chef satt inne på kontoret då jag kom, så vi utbytte ett par ord innan jag fortsatte färden.

Efter Zumba blev det dusch och omklädning och så bar det av för att köpa en god smörgås och äta den ( nästan) på stående fot innan mataffären stod i tur.

Att handla mat tre dagar före Tacksägelsedagen kan vara en aning utmanande och jag bävade lite inför hur mycket kunder det skulle finnas på plats.

Jodå, en hel del hyllor var sgs tomma och flera anställda var i full färd med att fylla på med matvaror igen. Däremot var det inte så farligt många kunder som shoppade ändå, så jag fick mina matvaror i kundvagnen rätt snabbt. Snabbare än jag trodde att det skulle gå faktiskt.

Jag anlände hem igen strax före Sonens skolbuss kl.15.30. Då hade jag varit borta sedan kl.10, men hade fått mycket gjort också. Hundarna var förstås helvilda och mycket glada då jag kom hem. Precis som hundar alltid är när ngn anländer hem igen.

Åter är det kväller och sängdags alldeles strax. Hoppas måndagen varit produktiv och trevlig hos er med kära läsare! Och trevlig tisdag till er där på östra sidan om Potten!

Köttbullar blev det denna måndagskväll. Nöjd blev familjen….😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.